Winkelwagen
Menu
Filters

Geselecteerde filters

  • NIKE
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

NIKE

165 Producten
Filters
Filters

Geselecteerde filters

  • NIKE
  • van 5

Nike schoenen kopen bij PIM Sneakers

Nike introduceerde de Air Cushioning Technology in 1979. Door het aanbrengen van Air Max demping in de zolen van de Nike Air sneakers, ging er een wereld open voor sporters! Acht jaar later blijft Nike de wetenschappelijke ontdekkingen doorvoeren in de schoenen. Ook wordt in 1987 de Air-unit voor het eerst zichtbaar gemaakt in de Nike Air schoenen. Sindsdien konden atleten de voordelen van de Nike Air schoenen niet alleen voelen maar ook daadwerkelijk zien. In de loop der jaren zijn er velen Nike Air producten ontwikkeld. Sommige modellen daarvan zijn uitgegroeid tot een icoon.

Nike Air Max 1
In 1987 werd de zichtbare Air-unit er “doorheen geduwd” door Nike designer Tinker Hatfield. Hij maakte Nike erop atent dat de Air-unit zichtbaar moest zijn. Waar in eerste instantie niet veel vertrouwen in was en wat Tinker Hatfield bijna zijn baan kostte, is uiteindelijk uitgegroeid tot de verbazingwekkend populaire Nike Air Max sneaker met de Max 1 uit 1987 als prototype.

Air Max 95
De Air Max 95 is een super vette sneaker die u raadt het al, in 1995 is gelanceerd door Nike. Dit model was toen rond de 300 gulden en een echt pronkstuk. Rapper “The Game” van G-unit rapt in één van zijn nummers over de Max “95.

Bij PIM Sneakers bestel je online deze Nike modellen:
Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.