Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Waar kan ik terecht als ik een klacht heb over een product?

Wij leveren de beste producten van hoogwaardige kwaliteit. (Al onze producten zijn 100% origineel en authentiek) Ondanks onze uiterste zorg en permanente controle kan het voorkomen dat je een product ontvangt wat op korte termijn gebreken vertoond. In dit geval raden wij je aan om een e-mail te versturen naar info@sporthuispimdoesburg.nl of telefonisch contact op te nemen. (Houd voor een snellere afhandeling je order nummer bij de hand)

E-mail: Belangrijk hierbij is dat je in de bijlage enkele foto’s toegevoegd van de gebreken van het artikel. In de mail kun je verdere productinformatie vermelden zodat we je verzoek nog sneller in behandeling kunnen nemen.

Mankement bij ontvangst
Het kan soms voorkomen dat je een product ontvangt wat niet in de juiste staat verkeerd. In dit geval verzoeken wij je om binnen 24 uur contact op te nemen met de klantenservice. Na het verstrijken van de 24 uur zijn wij niet meer verantwoordelijk voor eventuele mankementen en/of beschadigingen.

Schade na dragen van een product
Het kan soms gebeuren dat een product sneller stuk gaat dan je had verwacht. Deze kunnen we splitsen in 2
categorieën:
1 - Schade door eigen schuld. Dit kan bijvoorbeeld zijn: vallen, brandplekken, schaven, glas, etc. etc.
2 - Schade door de fabrikant. Dit kan bijvoorbeeld zijn: schade door vervoerder, verkeerd gelijmd, naden zijn niet goed afgewerkt, stiksel laat los, etc. etc.

In categorie 1 kunnen we niks voor je betekenen. Dit is schade door eigen schuld, hier hebben wij of de fabrikant geen invloed op gehad.
In categorie 2 raden we je aan zo spoedig mogelijk contact op te nemen. Zie je meteen dat er iets niet klopt bij het uitpakken van jouw bestelling, gebruik het dan niet en laat de kaartjes er aan zitten! Neem meteen contact op!


Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.